Este un îngrășământ foliar PREMIUM ce conține toate macro și microelementele necesare plantelor, potrivit pentru toate culturile agricole și horticole, cu aplicare în diverse faze de vegetație.

Agroleaf Power se poate aplica tuturor culturilor agricole și horticole în diferite faze de creștere pentru a corecta dezechilibrele nutriționale și pentru a stimula activitatea fiziologică a plentelor.

Cele mai bune perioade pentru tratamentele foliare sunt dimineața și după aminaza târziu, când umiditatea este ridicată, iar frunzele sunt turgeșcente. Evitați fertilizarea în timpul orelor cu temperaturi ridicate.

Pulverizarea trebuie să aiba loc în condițiile minime de vânt. pH-ul optim pentru o pulverizare foliară este de situat în jurul valorii 5 ± 0,5 .

Agroleaf Power este compatibil cu majoritate produselor de protecție a plantelor dar, întotdeauna, testați amestecul pe o suprafață mică.

AVANTAJELE AGROLEAF POWER

  • Îngășământ de cea mai buna calitate obținut din cele mai pure materii prime;
  • Produsul se dizolvă rapid și complet prevenind înfudarea duzelor;
  • Îngrășământ concentrat 100 % solubil în apă.
  • Înglobează technologia M77 ce reprezintă un pachet complet de microelemente chelate foarte ușor de preluat de către plante.
  • Înglobează tehnologia DPI ce reprezintă un pachet de biostimulatori ce intensifică procesele fiziologice ale plantei.
  • Plantele reacționează rapid datorită disponibilității imediate a nutrienților;

Tehnologia Double Power Impact (DPI)

Tehnologia marca ICL Double Power Impact (DPI) oferă un stimulator suplimentar, determinând reacții fotosintetice extrem de eficiente – procesul prin care plantele folosesc lumina ca sursă de energie pentru a produce glucoza din dioxid de carbon,apă și sărurile minerale. Acest lucru se realizează prin creșterea ratelor de transpirație și a nivelurilor de clorofilă.

 

Tehnologia M-77

Îngrășămintele foliare Agroleaf Power conțin formula noastră exclusivă de chelare M-77. Acest pachet include ingrediente care îmbunătățesc administrarea îngrășământului, absorbția rapidă și eficacitatea nutrienților asupra organelor și țesuturilor țintă ale plantelor. Acest supliment inovator, brevetat pentru a fi utilizat în fertilizarea plantelor, duce nutriția plantelor chiar cu un pas mai departe.

Toate aceste ingrediente au ca rezultat culturi mai sănătoase și mai productive.

Formula M-77 conține:

  •      Compuși care extind eficacitatea chelaților furnizați prin aplicare foliară.
  •      Vitamine care îmbunătățesc activitatea metabolică a plantelor.
  •      Elemente funcționale care îmbunătățesc utilizarea nutrienților.
  •      Compuși  care sporesc rezistența plantei împotriva stresului abiotic, menținându-și astfel capacitatea de producție și în condiții vitrege de cultură.

Doriți să aflați mai multe? Contactați reprezentanții ICL!

 

Reprezentat România

Irinel Lincă

Telefon: +40 769 941 175

Email: Linca.Irinel@icl-group.com

 

Află mai multe