Agroleaf Liquid Calcium

Agroleaf Liquid Calcium+ face diferenta in calitatea fructelor!!!

Calciul asigura rezistenta mecanica a tesuturior si implicit tugescenta celulara. Acesta are un rol deosebit in circuitul apei si al sarurilor in planta. De asemenea, calciul este implicat in producerea pigmentilor. Astfel, daca va doriti fructe de calitate asigurati plantelor cantitatea de calciul de care are nevoie.

Lipsa acestul element din reteta de fertilizare poate cauza aparitia unor asa numite boli fiziologice cum ar fi: inima neagra la telina, arsura frunzelor de salata, putregraiul apical al solanaceelor sau patarea neagra a merelor.

De ce Agroleaf Calcium+?

Agroleaf Liquid Calcium + este un ingrasamant lichid care contine calciu si azot. Produsul este imbogatit cu patru aminoacizi care stimuleaza absorbtia calciului si astfel previn carentele de calciu in culturi de fructe si legume.

Agroleaf Liquid Calcium+ este imbogatita de patru aminoacizi: glicina, glutamina, glutamat monosodic si L-arginina care stimuleaza absorbtia calciului. Glicina si glutamina sunt substanțe de baza in formele frunzelor si clorofila (frunze verzi). L-arginina creste productia de flori si fitohormoni legate de fructe.

Află mai multe