Cireș

Generalități

Chiar dacă solul este optim aprovizionat cu elemente nutritive,nu trebuie să ne bazăm doar pe acest lucru. Pentru a obține culturi de calitate, fertilizarea trebuie să aibă un rol cheie în tehnologia de cultură și trebuie să asigurăm necesarul de macro și microlemente în fazele în care livezile au nevoie. De asemenea, ph-ul poate fi limitativ pentru absorbția elemente de sol sau temperatura, umiditatea, etc.

Prin comparație cu  speciile semințoasele, speciile sâmburoasele nu sunt așa de pretențioase. O importanță deosebită pentru acestea sunt elemente precum azotul, potasiul și fosforul, iar menținerea unui raport pozitiv calciu/poasiu detemină obținerea unor fructe rezistente și de calitate. Pe lângă asta nu trebuie să neglijăm aprovizionarea echilibrată cu zinc, fier și mangan.

 

Fertigare

Gama Agrolution pHLow este un îngrășământ fără cloruri creat pentru fertirigarea vitei de vie. Natura acidă a Agrolution pHLow înseamnă că toate elementele nutriționale se dizolvă mai eficient, chiar și în apă dură. Este compus din cele mai pure ingrediente iar toate microelementele din îngrășământ sunt chelate. Va păstra liniile de picurare curate, fără depuneri sau precipitări din cauza calcarului. Agrolution pHLow este o metodă sigură, în comparație cu utilizarea și manipularea acizilor minerali lichizi.

 

Fertilizarea foliară

Fertilizarea foliară este o metodă rapidă și extrem de eficientă de a furniza necesarul de nutrienți. Această metodă se poate utiliza când sistemul radicular nu poate extrage din sol nutrienții datorită condițiilor meteo sau reacției solului. Agroleaf Power oferă o gamă variată de îngrășăminte ce oferă soluții pentru fiecare fază de vegetație.

Află mai multe