Fertilizare direct în groapa de plantare!

NOU: Fertilizare direct în groapa de plantare!

Este un mare avantaj să plantați și să fertilizați vița de vie și pomii fructiferi într-o singură operație, iar dacă nutrienții sunt disponibili 5-6 luni rezultatul este sigur!

Cu Agroblen Tablete 14-20-5 + 2MgO + microelemente eficiența și siguranța pot fi rostite în aceși frază.

Folosind tehnologia RESIN, avem programarea exactă a eliberării de nutrienți, permițând plantei să optimizeze absorbția de nutrienți. Azotul, Fosfor și Potasiul din acest îngrășământ sunt peliculate 100%, astfel încât tabletele conice pot fi introduse direct în groapa de plantare, în contact direct cu sistemul radicular fără să îl afecteze. Această caracteristică face din Agroblen Tablete aliatul de încredere al plantațiilor noi.

Fiecare granulă este acoperită de o membrană semipermeabilă care reglează eliberarea de substanțe nutritive în sol. Eliberarea începe de la temperatura de 3 ° grade Celsium. Durata eliberării măsurată la o temperatură de 21 ° C este de 5-6 luni. Temperaturile sub sau peste 5 ° C scad sau cresc timpul de eliberare cu  arpoximativ 25%.

Produsul este extrem de usor de aplicat. 7 grame și jumătate de granule sunt lipite împreună într-o formă conică, oferind certitudinea absolută că fiecare vită de vie înrădăcinată primește aceeași doză de îngrășământ.

În acest fel, îngrășământul este protejat de membrana semipermeabilă, nu este levigat și nu devine indisponibil, nu arde rădăcinile și asigură nutriția plantei pentru un sezon întreg.

Doza recomandată:


Puieți cu rădăcinile fasonate – în groapa de plantare: 1 tabletă de 7,5 g
Puieți în sol sau la ghiveci: 1 tabletă de 7,5 g

Siguranța butașilor de viță de vie și a puieților.

Având în vedere costul unui butaș, este imporantat ca rata de prindere să fie cât mai mare. În același timp, pentru a putea deveni o plantă productivă, trebuie hrănită corespunzător. Cum să combini aceste două lucruri: siguranța și productivitatea? Tableta Agroblen 14-20-5 + 2MgO + microelemente este răspunsul la acestă întrebare.

SIGURANȚĂ: Tehnologia RESIN înseamnă azot, fosfor și potasiu 100% peliculat, astfel încât să poată fi aplicat în groapa de plantare.
NUTRITIE : Conținutul ridicat în N și P are raportul ideal care îl face specific pentru momentul transplatării.

Avantaje incontestabile:

  • Fiecare plantă primește exact aceeași doză de nutrienți.

  • Sistemul rădiculat devine puternic și îmbunătățește rezistența la vânt.

  • Doză redusă în comparație cu îngrășămintele convenționale.

  • Pierderi prin levigare reduse la minim.

  • Nutrienții ajung doar unde este nevoie: la plantă.

Rezultatele?

Prin aplicarea unei singure tablete de Agroblen la fiecare plantă am obținut lăstari mai lungi  cu  26% și o ramificare și un număr de creșteri mai mare cu 65% față de îngrășămintele convenționale.

Aceste două grafice arată rezultatele obținute în timpul unui test efectuat în Franța, în zona Bordeaux.

 

 

Află mai multe